Algemeen
27 april 2020
update 8: Sportpark dicht ivm Corona
Lees verder...

Update 27-4-2020: Vorige week vertelde minister president Rutten ons dat we na 29 april weer voorzichtig mogen beginnen met trainen in groepsverband. Er werd door Rutte al wel een onderscheid gemaakt tussen de jeugd tot 12 jaar en de jeugd tot 18 jaar. Helaas kunnen we voor onze leden vanaf 18 jaar nog niks betekenen! 

Lees hieronder de mededeling vanuit het bestuur:

 

Teamverband sporten jeugd,

 

Ook wij als HVCH zijn blij dat er weer activiteiten mogen plaats vinden voor de jeugd.

 

We hebben deze week een digitale bestuursvergadering gehad mede over dit onderwerp. We hanteren als streefdatum om op maandag 11 mei weer activiteiten te kunnen ontplooien.

 

We hebben een werkgroep geformeerd die is daar mee aan de slag gaat:,

- hoe maken we de indeling;

- hoe kunnen we omgaan met het onderhoud van de velden wat plaats vindt;

- hoe gaan we dit communceren met leiders en trainers.

Maar bovenal hoe doen we dit veilig, zoals aangegeven wordt door de instanties. We hebben ondertussen de protocollen van de gemeente gehad waar we aan moeten voldoen en ook zijn er de richtlijnen vanuit de KNVB.

 

Daarom kiezen we voor een iets langere maar gedegen voorbereiding, zodat we op 11 mei met zijn allen weer veilig de start kunnen maken met in teamverband sporten. Nadere informatie volgt dus zo snel mogelijk! Tot die tijd is het sportpark voor iedereen nog gesloten en mag er op het sportpark dus géén balletje worden getrapt!

 

Bestuur HVCH

 

Update 17-4-2020: Brief van voorzitter Laurens Gloudemans over de coronasituatie en wat dit voor onze club en leden betekent: download als PDF.

 

Update 31-3-2020: Iedereen heeft het waarschijnlijk wel meegekregen: de beperkende maatregelen blijven geldig tot zeker 28 april van dit jaar. Dus ook de sportparken blijven minimaal tot die tijd dicht. Er wordt nog steeds gecontroleerd op overtredingen, dus ga niet met je vrienden een potje voetballen op het sportpark, maar blijf ook op eventuele andere veldjes ver genoeg van elkaar verwijderd. Voor jezelf en die ander.

 

De KNVB heeft gisteren naar aanleiding van deze beperkingen bepaald dat het totale amateurseizoen 2019-2020 afgelopen is. Er komen geen heren-, dames- of jeugdteams meer in actie dit seizoen in de veld-, zaal- of bekercompetitie. Er worden geen eindstanden bepaald. Hierdoor zijn er geen kampioenen, promoveert en degradeert er ook niemand. Alle clubs beginnen dus volgend seizoen weer in dezelfde klasse als waarin ze het afgelopen seizoen actief waren.

Voor sommige teams bij HVCH is dit erg jammer, maar andere zullen wellicht opgelucht zijn... Echter, de gezondheid van iedereen (en natuurlijk in het bijzonder van onze leden) staat voorop!

 

Het totale KNVB-persbericht lezen? Klik dan op onderstaande link: 

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59781/competities-amateurvoetbal-niet-hervat

 

Even wat leuker nieuws:

Binnenkort starten we met een voetbalchallenge voor onze leden, maar natuurlijk kun je ook andere uitnodigen die misschien nog nooit gevoetbald hebben. Jong en oud kan meedoen en zo houden we onze voetbalskills op orde (óf verbeteren we ze misschien nog een beetje?) Achter de schermen is onder andere Emiel de Haan hier druk mee. Hou dus de website, Facebook en Instagram in de gaten en doe gezellig mee!

 

Ook ons clubmagazine Blauw Gras zal op een andere manier worden "verspreidt" om onze bezorgers geen onnodige risico's te laten lopen. Hierover volgt ook snel meer.

 

Let op elkaar en jezelf; blijf gezond!

 

 

Update 23-3-2020: De overheid heeft bepaald dat we minimaal 1,5 meter van elkaar verwijderd moeten blijven, zeker tot 1-6-2020. Ook mogen er niet meer dan drie personen samenkomen. We hopen van harte dat dit de laatste beperkende maatregel is, maar we houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

 

Het zijn spannende tijden, voetbalvrienden en -vriendinnen. Blijf vooral thuis. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor die ander! 

 

 

Update 18-03-2020: Vanwege de overheidsmaatregelen is het nu ook verboden om samen te komen op de velden van HVCH en recreatief te gaan voetballen. Er zijn al enkele mensen gisteren door de politie gewaarschuwd, maar een volgende overtreding zal boetes opleveren voor zowel de mensen die komen voetballen als voor HVCH. Breng dus jezelf en HVCH niet in de problemen en houd je aan de voorschriften die de overheid heeft gesteld tot en met 6 april. 

 

Boetes variëren van 95 euro voor voetballers en tot 4000 euro voor HVCH!  

 

Hoe vervelend ook, de poorten en deuren van ons sportpark moeten gesloten blijven! Wij vragen ieders medewerkering hierbij. Alvast bedankt.

 

 

Update 16-03-2020: Gisteren laat in de middag is duidelijk geworden dat het sportpark op last van de nieuwe richtlijnen van het RIVM en de overheid tot 6 april gesloten blijft. 

 

 

Update 15-3-2020:  Afgelopen week kwamen er verscherpte richtlijnen vanuit het RIVM om te proberen het Coronavirus in te dammen. De KNVB heeft deze richtlijnen overgenomen en dus blijft het sportpark gesloten tot in ieder geval 31 maart 2020.

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland 

 

 

Update 10-3-2020: Ivm het Coronavirus gaat het sportpark vanaf vandaag op slot. 

De KNVB heeft besloten alle amateurwedstrijden af te lassen tot en met maandag. HVCH geeft hieraan natuurlijk gehoor. Ook is besloten om alle trainingen van deze week per direct (woensdagmiddag tot en met maandagavond) niet door te laten gaan.

Het hele sportpark (inclusief kantine) is dus in ieder geval tot en met maandag gesloten. 

 

We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden jullie op de hoogte. 

Bedankt voor ieders begrip en medewerking!

 

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59592/geen-wedstrijden-brabantse-amateurvoetbal-tot-en-met-maandag 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
donderdag
20 aug.
19:00 uur
ORION 1
HVCH
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren