Algemeen
8 oktober 2018
Vacature: communicatie voor HVCH
Vind je het leuk om actief te zijn op onze website en social media? En om de leden van HVCH zo goed mogelijk van informatie te voorzien? Heb jij ideeën over hoe we onze communicatie kunnen verbeteren? Lees dan verder.

Wat houdt het in?

  1. Jij zorgt voor de nieuwsberichten op onze website www.hvch.nl en onze Facebookpagina en beheert deze communicatiekanalen. De informatie voor berichten wordt bij je aangeleverd en vaak is alleen een redactionele check nodig.
  2. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en uitbrengen van de jaarlijks terugkerende communicatie-uitingen, zoals de presentatiegids, de bedankfolder en het bewaarnummer.
  3. Je verzorgt in samenwerking met de werkgroep sponsoring de sponsorberichten.
  4. Je kijkt hoe we onze communicatiekanalen nog beter in kunnen zetten zodat we met iedereen zo goed mogelijk in contact kunnen komen.

Je doet dit niet alleen.

We hebben namelijk twee toffe vormgevers die je producten mooi maken. Ook hebben we binnen onze club een aantal fotografen die je, op verzoek, kan inzetten. Ondersteunend zijn er voor de website de webmaster en onze partner Digifactory Webworks. 

 

Hoeveel tijd kost je dit?

Wekelijks ben je hier ongeveer 2 – 3 uur mee bezig. Er zijn een aantal piekmomenten in het jaar zoals bij de verschijning van het bewaarnummer en de presentatiegids.

 

Wat wordt er van je gevraagd?

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Organisatievermogen
  • Pro-actief
  • Snelle handelaar

Wat krijg je hiervoor terug?

Heel veel waardering van alle 1300 leden en tal van vrijwilligers en supporters. Goede communicatie is een must voor een vereniging als HVCH!

 

Wil je meer weten?

Heb jij interesse in deze functie of ken je een goede kandidaat? Neem dan contact op per mail via communicatie@hvch.nl of bel met Sigrid Stam: 06-51055050.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 feb
14:30 uur
Oirschot Vooruit 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren