Algemeen
7 juni 2022
Vacature wedstrijdsecretaris jeugd
HVCH heeft met spoed wedstrijd secretaris jeugd nodig ,

 

 

 

Vacature Wedstrijdsecretaris

HVCH zoekt  wedstrijdsecretarissen voor de jeugd als spil tussen enerzijds de HVCH teamleiders/ HVCH Coördinatoren en anderzijds de andere clubs en de KNVB.

De belangrijkste activiteit is het plannen van wedstrijden op zaterdag in overleg met de belanghebbenden en wijst kleedkamers, velden en scheidsrechters toe.

1.       HVCH zoekt een wedstrijdsecretaris voor de eerste speelronden van 08:45 en 10 op zaterdag: voor de jongste spelers  

2.       Een wedstrijdsecretaris voor de speelronden rondom het middaguur

3.       Een wedstrijdsecretaris voor de laatste speelronden voor de oudere jeugd.

(ondertussen heeft zich al 1 persoon gemeld, straks moeten we kijken hoe we de werkzaamheden precies verdelen )

De wedstrijdsecretaris doet de teaminschrijvingen in Sportlink aan het begin van het seizoen (Juni) of bij de overgang naar de tweede periode in december. De KNVB plant de competities en bekerwedstrijden en publiceert deze in Sportlink.

De wedstrijdsecretaris is het single point of contact voor de KNVB en andere clubs als het over wedstrijden gaat. KNVB-wedstrijdwijzigingen worden via Sportlink geregeld.

Sportlink is een belangrijke applicatie waarmee moet worden gewerkt naast het onderhouden van een spreadsheet en een gezamenlijke mailbox.

De planningsactiviteiten gebeuren vooraf aan de speeldag. Op de speeldag zelf (zaterdag) zijn de  hoofdleiders  verantwoordelijk voor een ordentelijk verloop van de wedstrijden.

Communicatie is heel belangrijk voor deze rol. Er geldt afspraak is afspraak.

De wedstrijdsecretaris moet affiniteit hebben om met applicaties als mail, sportlink en Excel/ spreadsheets om te gaan. Het is handig als de beginnende wedstrijdsecretaris enige ervaring heeft met mail en spreadsheets. Het gaat om simpele bewerkingen. De rest kan geleerd worden.

De verwachte inzet is een aantal uren per week waarbij  dagelijks heel even  de mailbox checken gewenst is. Het meeste werk kan vanuit thuis gebeuren

De wedstrijdsecretaris is service gericht maar wordt gevraagd ook aan tijdmanagement te doen, zeker m.b.t. vriendschappelijke wedstrijden.

HVCH heeft werkafspraken vastgelegd die opnieuw met de jeugdwedstrijdsecretarissen en de andere partijen binnen HVCH afgestemd moeten worden.

Een hele belangrijke functie binnen het jeugdvoetbal maar waarin plezier ook zeker een belangrijk aspect is ,we zijn tenslotte allemaal vrijwilliger .

Maar besef goed als we deze niet ingvuld krijgen dat het lastig wordt om onze jeugd een goed wedstrijdschema aan te bieden zoals we gewend zijn hoe het de huidige mensen tot in de puntjes geregeld hebben .

 

Graag reactie voor 1 juli naar secretaris@hvch.nl.

 

 

 

Andere vacatures/vrijwilligersfuncties

Heb je interesse in een andere vrijwilligersrol binnen de vereniging of ben je in om tijdelijke klussen mee gestalte te geven? Laat het ons  dan ook weten, via vrijwilligersenorganisatie@hvch.nl.  Bij een voetbalvereniging met 1400 leden is iedere hulp van harte welkom! Onze slogan is niet voor niets ”HVCH, dat zijn wij“.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
28 aug.
14:30 uur
Unitas'30 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren