Jeugd
30 oktober 2018
Vacatures bij HVCH
Voor onze jeugd zijn we op zoek naar iemand voor het wedstrijdsecretariaat en naar een hoofd coordinator. Lees hier meer over deze vacatures.

Wedstrijdsecretariaat jeugd

Op dit moment doen Noelle en John met veel plezier hun werk als wedstrijdsecretaris voor de jeugd.  We ontvangen ook veel complimenten van onze leiders. Helaas is het werk te veel voor twee mensen en zijn we dus op zoek naar een derde persoon. We zoeken ondersteuning die mee kan helpen de wedstrijden maar ook vooral oefenwedstrijden en toernooien goed te laten verlopen. Het is een leuke job die door iedereen uitgevoerd kan worden; of je nu oud of jong bent, of je nu wel of geen verstand van voetbal hebt. Wil je meer info? Vraag dan naar Noelle of John of vraag Joep Vonk, onze vrijwilligers coördinator.

 

Hoofd coördinator jeugd

Onze jeugdafdeling (jongens en meisjes) is opgebouwd uit verschillende leeftijdsgroepen. Voor al deze groepen hebben we coördinatoren als aanspreekpunt voor de leiders en trainers. Op dit moment is elke positie goed bezet. We zijn nog op zoek naar iemand die deze coördinatoren aanstuurt en hun aanspreekpunt vormt. Je zorgt ervoor dat de onderlinge afspraken die we als HVCH hebben gemaakt uitgevoerd worden en ook zorg jij er straks mede voor dat het indelingsproces goed verloopt. Dit doe je samen met de coördinatoren en de technisch commissie. Wil je meer info? Vraag het aan onze jeugdvoorzitter Laurens Gloudemans of aan Joep Vonk, onze vrijwilligers coördinator

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zaterdag
20 apr
18:00 uur
HVCH 1
Woezik 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren