Algemeen
11 november 2020
Vacatures voor het bestuur
Lees verder...

Het bestuur zoekt nieuwe bestuursleden! Maar ook andere vrijwilligers zijn van harte welkom!

 

We hebben binnenkort onze jaarvergadering en daaraan gekoppeld de verkiezing/invulling van het bestuur. Zoals jullie allen weten is in de zomer Petra van Zoggel ons helaas ontvallen. Verder geeft Harold van Munster aan dat hij helaas moet stoppen, omdat zijn dagelijkse werkzaamheden niet meer te combineren zijn met het werk voor HVCH. Hierdoor hebben we op dit moment twee bestuursvacatures:

  • Secretaris
  • Facilitaire zaken

We zijn op zoek naar goede nieuwe kandidaten die deze vacatures willen invullen. Een belangrijke voorwaarde is enthousiasme om onze mooie club mee helpen te besturen en om deze club nog mooier te maken. Wij denken twee mooie rollen in een bestuur wat nog niet zo lang geleden gevormd is en nog volop in beweging is.

 

Secretaris:

De secretaris heeft, naast het secretaris werk en contactpunt voor de vereniging, ook de rol om als bestuurslid mee vooruit te kijken naar de toekomst van de vereniging en daar beleid op af te stemmen.

 

Facilitaire zaken:

De facilitaire rol zegt het al. Je zorgt ervoor dat de faciliteiten in orde zijn om te sporten.  Je wordt daarbij geholpen door allerlei mensen die een deel van de taken op zich hebben zoals veldonderhoud, onderhoud gebouw enz., maar jij bent vanuit het bestuur het aanspreekpunt voor deze mensen.

 

Lijkt het je leuk om hier deel vanuit te maken of heb je vragen hierover, neem dan contact op met de voorzitter (Laurens Gloudemans) of met een van de andere bestuursleden.

 

Andere vacatures/vrijwilligersfuncties

Heb je interesse in een andere vrijwilligersrol binnen de vereniging of ben je in om tijdelijke klussen mee gestalte te geven? Laat het ons  dan ook weten, via vrijwilligersenorganisatie@hvch.nl.  Bij een voetbalvereniging met 1400 leden is iedere hulp van harte welkom! Onze slogan is niet voor niets ”HVCH, dat zijn wij“.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren