Algemeen
16 mei 2021
Van de bestuurstafel
Lees verder...

Binnen HVCH gebeurt veel. Wil jij ook weten wat voor soort zaken er binnen het bestuur besproken worden? Lees dan onderstaande informatie.
Voortaan wordt na iedere bestuursvergadering een update op de site geplaatst. 

 

Zo bespraken we onder andere:

  • Goede informatievoorziening is en blijft belangrijk. Dit heeft continue de aandacht. Een van de onderdelen waar extra aandacht aan gegeven wordt, is de informatie richting nieuwe leden.
  • Op 20 april jl was er een leidersvergadering voor de senioren. Een positieve digitale vergadering met een goede opkomst en goede inbreng vanuit de teams. Als bestuur gaan we samen met een aantal vrijwilligers, met de actiepunten aan de slag.
  • De regiocup voor de senioren is helaas geannuleerd door de KNVB. Graag willen we in juni nog een activiteit organiseren. Onderzocht wordt nu wat nog mogelijk is volgens de richtlijnen KNVB  en RIVM. 
  • De robotmaaiers zijn volop in beweging. Goed om te zien dat alle netten omhoog gehangen worden en de materialen goed opgeborgen worden! Complimenten hiervoor. Houd dit vol, want we zien dat het af en toe nog vergeten wordt.
  • Onze kantinebeheerster Liesbeth heeft aangegeven aan het eind van dit seizoen haar werkzaamheden te beëindigen bij HVCH. Dat vinden we heel jammer. Liesbeth deed haar werk met veel enthousiasme en inzet. We zijn druk bezig met haar opvolging
  • Ondanks de coronatijd, zijn er gelukkig weinig opzeggingen. Dat betekent dat we in september met veel enthousiasme kunnen starten. Wij als bestuur kijken ernaar uit om jullie weer te kunnen begroeten op het sportpark. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Of wil je een actieve rol in een commissie nemen? Meld je dan bij vrijwilligers@hvch.nl.  Uiteraard kun je ook altijd bestuursleden aanspreken of andere kaderleden!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren