Algemeen
12 juli 2021
van de bestuurstafel
Lees verder...

De zomervakantie staat voor de deur en het seizoen 2020-2021 is ten einde. Wat was het door corona toch een raar seizoen. Ook de laatste bestuursvergadering zit er op voor dit seizoen en zoals afgesproken een korte update van de dingen die zoal besproken worden:

 

  • De zomervakantie staat voor de deur. Seizoen 2020-2021, door Corona een heel raar seizoen, is ten einde. We zijn blij dat de Regio Cup toch nog doorgang kon vinden, zodat de jeugdteams nog een aantal echte wedstrijden konden spelen. Helemaal fijn was het dat de laatste wedstrijd de supporters weer langs de lijn mochten staan. Het bracht meteen weer de gezellige sfeer terug op het sportpark die we ontzettend gemist hebben.
  • Voor de senioren was het door alle maatregelen een zeer mager seizoen. Gelukkig hebben we voor hen eind juni nog een gezellig onderling toernooi kunnen organiseren.
  • In juni hebben we onze laatste Heidag van dit seizoen gehouden. We hebben hier onze aandacht gericht op de communicatie bij HVCH. We hebben in de middag diverse vrijwilligers vanuit de club uitgenodigd die bij de communicatie betrokken zijn. We kijken terug op een heel zinvolle dag.
  • De Nieuwe Teamsdag op zaterdag 3 juli was een zeer geslaagde dag. Elk team heeft de eerste stap gezet richting het nieuwe seizoen en de belangrijkste afspraken gemaakt. Graag willen we alle nieuwe trainers/leiders vragen zich via de website aan te melden als vrijwilliger bij de club. Daarnaast hebben diverse ouders zich gemeld als (mogelijke) vrijwilliger bij de club. Daar zijn we ontzettend blij mee. De vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Heb je je nog niet gemeld, maar wil je als vrijwilliger wel wat betekenen voor HVCH? Meld je dan via vrijwilligers@hvch.nl . Je hoeft geen verstand van voetbal te hebben om van grote waarde te kunnen zijn! Samen zijn we HVCH! 

 

  • In een eerder bericht hebben we al gedeeld dat onze kantinebeheerster Liesbeth Matulessy aan het eind van het seizoen haar werkzaamheden beëindigt. We willen haar danken voor haar jarenlange inzet. We zijn blij te kunnen melden dat we Corine Maas-Hurkmans hebben aangesteld als haar opvolgster. Ook hebben we Ivo van den Hurk bereid gevonden om haar als hoofd kantinecommissie te ondersteunen. We wensen hen veel succes bij hun werkzaamheden.

 

  • Daarnaast kunnen we nog melden dat we in de afgelopen periode de samenwerking met Bavaria en Macron als partners voor respectievelijk kantine en kleding hebben verlengd.

We hopen dat er in seizoen 2021-2022 weer als vanouds gevoetbald kan worden en alle activiteiten weer doorgang kunnen gaan vinden zoals we gewend zijn. Rest ons nog om iedereen een heel fijne vakantie te wensen! Blijf gezond!

 

Algemeen Bestuur HVCH

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 dec.
14:00 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren