Algemeen
11 januari 2023
Van de bestuurstafel
Lees verder...

Op donderdag 5 januari stond de eerste bestuursvergadering van 2023 op het programma.
Het bestuur heeft deze avond van Joyce Plomp een eerste inzicht gekregen in de resultaten van het LedenTevredenheidsOnderzoek. In onze agenda stond vermeld dat we op dinsdag 9 februari een terugkoppeling zouden geven naar de club. Dit zal op een later tijdstip gebeuren. We gaan ons de komende tijd verdiepen in de resultaten en zullen hier later bij de leden op terugkomen.

 

Onze energiekosten blijven onder onze aandacht. We zijn ons verbruik aan het monitoren. Om ons verbruik goed in kaart te brengen en acties uit te zetten die ons energieverbruik zullen verlagen, kunnen we hulp bij gebruiken en zijn daarom op zoek naar een energiemanager. Heb jij de kennis in huis om hier voor de club wat in te kunnen betekenen? Meld je dan bij ons bestuurslid Facilitaire zaken, Jeroen Verstegen. Mail naar mailadres: facilitairezaken@hvch.nl. Op het gebied van energie en accommodatie lopen de contacten met de Rabobank over de zonnepanelen.

 

We hebben een paar weken geleden een vrijwilligersmarkt georganiseerd voor de ouders van de jeugd en kijken hier vol trots op terug. Een aantal nieuwe vrijwilligers heeft zich gemeld en contacten lopen om te kijken wat de beste rol is voor de nieuwe vrijwilligers.

Komend half jaar gaan we bij de seniorenteams langs om te kijken op welke fronten zij onze club kunnen helpen. We zijn er van overtuigd dat hier heel veel kennis zit waar de club graag gebruik van zal maken.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
03 dec.
14:30 uur
HVCH
EVV Echt
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
03 dec.
13:00 uur
FC Tilburg VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes