Algemeen
8 februari 2023
Van de bestuurstafel
Lees verder...

Afgelopen week heeft het bestuur twee bijeenkomsten gehad. Op vrijdag 27 januari hebben we met een doorsnee van de club een avond georganiseerd om na te denken over de identiteit van de club. Het was een mooie bijeenkomst die begeleid werd door iemand van buiten de club. Dit traject wordt momenteel doorlopen met het oog op nog vele jaren een goed HVCH met voldoende vrijwiliggers. Aanstaande donderdag zal er met een groep senioren gekeken worden hoe we gericht binnen de seniorenafdeling kunnen kijken hoe zij kunnen bijdragen in onze vacatures.

 

Donderdag 2 februari stond de maandelijkse bestuursvergadering op de agenda.
De werkgroep sponsoringwas deze avond uitgenodigd. Danny van Asperen, Betty van Breemaat en Anthony van Bakel hebben het eerste gedeelte van de vergadering bijgewoond. Zij zijn aan het kijken hoe de sponsorcommissie geprofessionaliseerd kan worden en zijn bezig hier een plan voor te schrijven. De eerste ideeën zijn tijdens de vergadering met het bestuur gedeeld.

Ook zijn later in de vergadering Rianne Vissers en Wendy Lodder aangesloten voor een kennismaking. Rianne heeft de rol van vrijwilligerscoördinator op zich genomen en Wendy is onlangs coördinator jeugdevenementen geworden. Voor beiden een nieuwe rol, welke nog vol in ontwikkeling is.

Verder bereiden we ons voor op de jeugdleidersvergadering van 15 februari a.s. We hebben een gevarieerde agenda samengesteld en hopen deze avond op een goede opkomst. We gaan er vanuit dat er van elk jeugdteam minimaal één leider aanwezig zal zijn.

 

We hebben de datum voor de vrijwilligersavond vastgesteld. Aan alle vrijwilligers: schrijf 2 juni 2023 alvast in de agenda!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
21 apr.
14:30 uur
Nemelaer
HVCH
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
21 apr.
12:15 uur
Nooit Gedacht VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen