Algemeen
9 maart 2023
Van de bestuurstafel
Lees verder...

We zijn zeer verheugd dat we bij de bestuursvergadering van 2 maart jl. twee dames, Rian van Aalst en Karin van den Berk, aan tafel hebben zitten. Zij zijn bereid gevonden om samen de secretarisrol op zich te gaan nemen. Er zijn de laatste tijd al de nodige vacatures ingevuld en we zijn blij dat we er na zo’n lange tijd ook in geslaagd zijn deze vacature in te vullen en daarmee weer met een voltallig bestuur om tafel zitten.

Marieke van der Ploeg en Emmy Friesen sloten aan het begin van de vergadering.  Zij maken deel uit van de  werkgroep ‘Procesverbetering’. Deze werkgroep bestaat uit zo'n tien vrijwilligers en begint steeds meer vorm te krijgen.  Ze hebben in de afgelopen tijd al naar verschillende processen gekeken. De groep is begonnen met praktische sportlink-vragen. Sportlink is een programma waarmee bijvoorbeeld de ledenadministratie bijgehouden wordt. Maar ook de push-meldingen die via Voetbal.nl steeds vaker verzonden worden namens de club komen voort uit dit programma. Er is veel uit te halen, nog meer dan we op dit moment al doen. 
Op dit moment concentreert deze werkgroep op de communicatie. Er wordt gecommuniceerd over vele kanalen. Veel gebeurt uit gewoonte. Wat wil je als club? Wat wil je communiceren? Wat is het snelst, makkelijkst en efficiëntst?


De penningmeester heeft de halfjaarcijfers gepresenteerd aan het bestuur. Natuurlijk blijven hierbij de energieprijzen en de inflatie ook voor HVCH dingen om rekening mee te houden. In deze hebben de leden toestemming gegeven in de ALV tot het innen van een energietoeslag van 25 euro per spelend lid  We zijn genoodzaakt deze de komende maand te gaan innen. Leden die via het jeugdsportfonds contributie betalen en de mini’s worden vrijgesteld van deze extra betaling. Heb je problemen om deze extra betaling te doen? Meld je dan bij de vertrouwenspersoon: Vertrouwenspersoon@hvch.nl.

 

Nog dit seizoen zullen we als bestuur met alle senioren teams in gesprek gaan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit ook in het kader van “Samen zijn wij HVCH”.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 sep.
14:30 uur
HVCH
Halsteren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
24 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes