Algemeen
7 april 2023
Van de bestuurstafel
Lees verder...

Op donderdag 6 april heeft het bestuur om tafel gezeten voor een bestuursvergadering. Aan de vooravond van het Paasweekend, waarbij het internationale toernooi de Brabant Open op de agenda staat. Het zal een druk weekend zijn, waarbij diverse nationaliteiten en ook HVCH-teams hun opwachting zullen maken.

 

Het huidige seizoen is nog in volle gang, maar toch zijn we als bestuur al weer vooruit aan het kijken naar het volgend seizoen.
Om volgend seizoen weer een mooie grasmat te hebben, gaan de velden binnen een aantal weken al weer in onderhoud. Deze zomer zal het hoofdveld vanaf 8 mei in onderhoud gaan. Vanaf 1 mei kan er ook niet meer op de trainingsvelden getraind worden.

 

We hebben al langere tijd problemen met de verlichting op het kunstgrasveld. In de komende tijd zal de gemeente alle lampen van het kunstgrasveld vervangen.

 

We willen alvast melden dat richting het eind van het seizoen er alvast rekening mee gehouden moet worden dat op 26 en 27 juni alle kleding en materialen ingeleverd moeten worden, zodat we bij de Nieuwe Teamsdag op zaterdag 1 juli alles weer uit kunnen reiken. De jeugd en de senioren dienen hun spullen allemaal in te leveren.

 

Verduurzaming komt standaard terug en is ook deze avond uitgebreid aan bod gekomen.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
22 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen