Algemeen
10 september 2023
Van de bestuurstafel
Lees verder...

Sinds een aantal weken is het voetbal op het sportpark weer in volle gang. We zien iedereen weer vol enthousiasme aan de slag gaan. Ook het bestuur is aan het begin van het seizoen weer gestart met de maandelijkse bestuursvergaderingen.

Bij de start van het seizoen kijken we terug op het eind van het seizoen en hoe de voorbereiding op het nieuwe seizoen is verlopen. Aan het einde van het seizoen zijn alle teams gevraagd om alle materialen in te leveren. We zien dat dit bij de start van het seizoen problemen oplevert voor andere teams, zij zijn hier de dupe van. Het heeft heel veel tijd gekost om alles voor het nieuwe seizoen zo goed mogelijk op orde te krijgen. Richting het eind van het seizoen willen we aan de slag om dit proces te verbeteren.

Ons bestuurslid facilitaire zaken Jeroen Verstegen heeft aangegeven voorlopig terug te treden en zijn prioriteiten te verleggen naar zijn werk/privé. Voor vragen over de dagelijkse zaken rondom facilitaire zaken kan er contact opgenomen worden met Laurens Gloudemans.

We wensen iedereen een mooi en sportief seizoen 2023-2024!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 sep.
14:30 uur
HVCH
Halsteren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
24 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes