Algemeen
19 september 2021
Van de bestuurstafel
Lees verder...

De vakantie is voorbij, een nieuw voetbalseizoen is van start gegaan. Op deze donderdagavond dat het bestuur voor het eerst weer samen aan tafel zit, is er gelukkig van alles te beleven op het sportpark. Veel teams zijn lekker aan het trainen en vrouwen 3 speelt een wedstrijd. Er worden filmopnames gemaakt om te gebruiken voor het welkomstpakket voor nieuwe leden. Wat fijn om zoveel enthousiaste leden te zien.

 

De belangrijkste zaken vanuit de bestuursvergadering van 9 september zijn:

  • Er zit statiegeld op plastic flesjes. We hebben hiervoor speciale boxen besteld, waarin deze verzameld kunnen worden. Deze komen op korte termijn in de kantine te staan. Lever je flesje hier in!
  • Tijdens de sluiting van de kantine in coronatijd zijn de inkoopprijzen een aantal keren verhoogd. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om onze verkoopprijzen minimaal te verhogen.
  • In 2022 bestaat HVCH 90 jaar en het vrouwenvoetbal 50 jaar. Achter de schermen is een enthousiaste groep vrijwilligers aan het nadenken hoe we deze speciale mijlpalen met leuke activiteiten voor alle leden gaan vieren.

We hopen er dit jaar weer een mooi, sportief & gezellig seizoen van te maken. 


Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes!

Bestuur HVCH

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 okt.
14:00 uur
NEC 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren