Algemeen
24 oktober 2021
Van de bestuurstafel
Lees verder...

Het bestuur heeft op donderdag 14 oktober vergaderd.

 

De highlights uit deze vergadering zijn:

 

1) Eddie van der Stappen, verantwoordelijk voor de velden van HVCH, heeft vanuit zijn aandachtsgebied een toelichting gegeven over zijn werkzaamheden. En heeft hij aangegeven wat hij de laatste maanden binnen de club heeft gedaan en meegemaakt. Het bestuur blijft graag op de hoogte wat er bij vrijwilligers leeft en speelt, zodat positieve punten en punten ter verbetering opgehaald kunnen worden. Vandaar dat Eddie bij deze bestuursvergadering genodigd is. Het bestuur wil elke vergadering vrijwilligers hiervoor uitnodigen.

Een belangrijke oproep van Eddie aan alle leden:

 

  • Als je gaat trainen, loop aub om veld 6 heen in plaats van er over heen. Veld 6 is naast een trainingsveld ook een wedstrijdveld en wordt extra zwaar belast als iedereen op weg naar de andere trainingsvelden via dit veld loopt. Dit komt de kwaliteit van veld 6 niet ten goede. 
    Extra aandacht hiervoor als het slechtweerschema in werking is! Dan wordt er op veld 6 niet getraind en is het van belang dat hier ook niemand op komt. Het veld moet dan gespaard worden, zodat we zo min mogelijk wedstrijden op veld 6 af hoeven te lasten.
  • Ook blijft het belangrijk om de doelen na de trainingen en wedstrijden terug te zetten op de aangegeven plaatsen. Onze robotmaaiers lopen nog vaak vast in de netten en dat moet voorkomen worden. Daarnaast is het ook niet de bedoeling de doeltjes in of op de struiken te leggen.

2) In de week na de herfstvakantie staat de leidersvergadering voor de jeugd op het programma. Wij zijn druk bezig om deze avond invulling te geven en hopen op een goede opkomst. We gaan ervan uit dat van elk team minimaal één leider aanwezig is.

 

3) Tot slot is de algemene ledenvergadering voorbesproken. Deze staat gepland op dinsdag 16 november. We beginnen op tijd, zodat we klaar zijn voordat de interland Nederland-Noorwegen begint. De agenda van de ALV volgt binnenkort.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 dec.
14:00 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren