Algemeen
11 november 2021
Van de bestuurstafel
Lees verder...

Het bestuur heeft op donderdag 11 november vergaderd.

 

Voorafgaand aan de vergadering werd het bestuur verrast door een bezoek van Peter Gloudemans van de Rabobank. Hij kwam de cheque overhandigen met de opbrengst van de Rabo Clubsupport.

 

De highlights uit deze vergadering zijn:

1) Ivo van den Hurk, coördinator kantine, is uitgenodigd om zijn ervaringen te delen. Hij is nog maar kort in zijn functie actief. Hij is druk bezig zijn weg te vinden en aan het ontdekken hoe de kantinezaken geregeld zijn.

2) Traditiegetrouw huldigen we de jubilarissen tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Vanwege COVID willen we de jubilarissen op een andere moment in het zonnetje zetten. We kiezen ervoor om op korte termijn een avond te organiseren waarbij de jubilarissen van vorig jaar en van dit jaar worden uitgenodigd, om hen de aandacht te geven die ze zeker verdienen.

2) We vieren dit seizoen ons 90 jarig jubileum en het 50 jarig jubileum van het vrouwenvoetbal. Onze jubileumcommissie is druk aan het werk om voor alle leden iets leuks te bedenken of dit te vieren.

3) De laatste voorbereidingen ALV aankomende dinsdag. De kascommissie is afgelopen week bij de penningmeester geweest en zullen dinsdag verslag uitbrengen. Let op: coronacheck. Het is mogelijk om via teams in te bellen. Hiervoor een mail sturen naar secretaris@hvch.nl. Aanmelden voor maandag 15 november 24.00 uur.

4) Vanwege de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om de coronacheck te doen bij toegang tot de kantine. De kantine zal vanaf dit weekend alleen vanuit de trap binnen te bereiken zijn. We hebben onze seniorenteams benaderd om ieder een dagdeel deze controle op zich te nemen. We wachten de verdere berichten af.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 dec.
14:00 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren