Algemeen
14 december 2021
Van de bestuurstafel
Lees verder...

De laatste bestuursvergadering van dit kalenderjaar vond plaats op donderdag 9 december. Op een heel donker en verlaten sportpark zijn we bij elkaar geweest. De bedrijvigheid van een trainingsavond wordt danig gemist. 
We zijn blij te zien dat er bij de jeugd toch veel trainingen in de middag doorgaan. Dank voor eenieders flexibiliteit om dit mogelijk te maken. We hopen dat na de winterstop de trainingen weer in het normale ritme kunnen worden hervat.

 

Op 20 november stond de eerste Heidag van dit seizoen op het programma. Helaas heeft deze vanwege corona en quarantaine-omstandigheden niet door kunnen gaan. Het is de bedoeling dat deze in januari alsnog doorgang zal gaan vinden.

 

We hebben in ons vorige bericht vermeld dat we op 17 december een avond wilden plannen om de jubilarissen van vorig seizoen en dit seizoen in het zonnetje te zetten. Helaas gooit corona wederom roet in het eten. We beraden ons op dit moment nog hoe dat we dit op een ander moment vorm gaan geven.

 

In het laatste gedeelte van de vergadering is onze sfeercommissie van de kantine uitgenodigd. Maik van Hoorn, Myra van de Leijgraaf, Lizzy van Kessel en Ivo van den Hurk zijn aangesloten. Zij zijn al een tijd bezig om te kijken hoe de kantine op een aantrekkelijke manier kan worden aangekleed en meer HVCH-identiteit kan uitstralen. Ze hebben hun plannen gepresenteerd en die zien er veelbelovend uit! We hebben samen gespard over de uitstraling van de kantine en nieuwe ideeën opgedaan.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
30 jan.
14:30 uur
HVCH 1
Juliana Malden 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren