Algemeen
19 mei 2022
Van de bestuurstafel
Lees verder...

Na een groots kampioensfeest is het voor het bestuur tijd om terug te kijken op een fantastisch weekend. In alle opzichten kijken we terug op een geweldig feest. We zijn blij dat we, naast de kampioenschappen van de Heren 1, HVCH 4 en ons G-team, de komende weekenden nog meer kampioenen verwachten.

Toch moeten we tijdens deze bestuursvergadering ook weer terug naar de orde van de dag. Het eind van het seizoen komt eraan. We zijn nog bezig met (de afronding) van het huidige seizoen, maar moeten ook al weer vooruit kijken naar het nieuwe seizoen.

Tijdens de vergadering heeft de penningmeester het bestuur een inkijk gegeven in de voorlopige financiële uitkomsten van 2021-2022 in combinatie met de begroting/deelbegroting 2022-2023.

 

Zoals we al een aantal keren gasten hebben uitgenodigd tijdens de bestuursvergadering, hebben we deze vergadering Emmy Friesen en Jan Paul Kortas uitgenodigd. Zij zijn lid van de werkgroep Sportlink. Sportlink is een programma dat voetbalclubs helpt bij de ledenadministratie, financiële administratie en de planning van de wedstrijden. Het is een heel uitgebreid programma, waar voor de club nog veel meer uit te halen is. Het bestuur heeft hierbij ondersteuning gevraagd van vrijwilligers. De werkgroep bestaat uit vrijwilligers uit diverse geledingen van de club. 
Onder ander alle vrijwilligers staan vermeld in Sportlink. Helaas merken we dat vrijwilligers zich regelmatig niet afmelden als ze stoppen met hun taak. Het is van belang dat dit bestand opgeschoond wordt. Hier gaan een aantal leden van de werkgroep mee aan de slag. Vandaaruit willen we een goed beeld vormen van wat voor vacatures er zijn binnen de club.

Een belangrijke vacature is ons wedstrijdsecretariaat bij de jeugd. Zonder planners geen voetbal. Zie jij het als uitdaging om er voor te zorgen dat de planning van de wedstrijden op de zaterdagen vloeiend verloopt? Of wil jij iets anders doen voor onze club? Meld je via secretaris@hvch.nl.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
04 dec.
14:00 uur
Sportclub Silvolde
HVCH
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren