Algemeen
11 januari 2020
Verenigingsvrouw en jubilarissen
Lees verder...

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden traditiegetrouw weer de jubilarissenin het zonnetje gezet en de verenigingsman of - vrouw bekend gemaakt.  De goed bezochte receptie werd door onze voorzitter Laurens Gloudemans geopend en hij beloofde het kort te houden... Dat lukte natuurlijk niet, want voor iedere jubilaris had Laurens een mooi woordje.

 

De jubilarissen van dit jaar:

25 jarig jubilieum

José van Bakel, Sjoerd van de Goor, Rick 't Hort, Michael van de Ven, Harm van Vught en Nalsey Zimmerman

Er waren ook nog een aantal jubilarissen afwezig op de vergadering: Willem de Groot, Glenn Heesakkers, Harrie van Orsouw, Casper Stam en André van de Horst. Uiteraard ontvangen ook zij de bijbehorende kadootjes.

 

40 jarig jubileum

Dennis van Herpen, Jan Schuurman, Ton van Venrooij en Frank Verstegen

 

50 jarig jubilieum

Martien Arts, Eduard Ploegmakers, Tonnie de Jong en Margareth Verstegen-Verhoeven

 

Verenigingsman of - vrouw 2020

En natuurlijk werd die middag nog iemand verrast met de titel Verenigingsman of -vrouw van het jaar. Dit jaar gaat deze titel, zeer verdiend, naar:

 

Carolien Florussen

 

Ze was zelf vele jaren lid van HVCH en leidde verschillende jeugdteams. Ze komt ook uit een echte voetbalfamilie. Carolien heeft in de afgelopen jaren het G-voetbal bij HVCH tot bloei gebracht. Ze weet fantastisch met de team om te gaan en alle g-voetballers zijn dol op haar. Afgelopen zomer was een zware periode voor de teams, maar Carolien heeft dit op een hele goede manier weer mee vorm gegeven. Daarom een welverdiende titel: Verenigingsvrouw van het jaar!! 

 

HVCH feliciteert alle jubilarissen en onze verenigingsvrouw van harte!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren