Senioren
25 november 2020
Verlenging contract Roy de Haan
Lees verder...

Hoofdtrainer van het eerste heren elftal Roy de Haan is bezig aan zijn tweede seizoen bij onze club. In deze seizoenen hebben de club, Roy en de selectiespelers te maken gekregen met beperkingen vanuit de overheid en het stilleggen van de competitie als gevolg van het COVID-19 virus.

 

Zowel het bestuur, de technische commissie en de spelersgroep waren unaniem positief over de samenwerking met Roy en gelukkig heeft Roy het ook uitstekend naar zijn zin bij HVCH. Er zijn ook mooie stappen gezet met de doorstroming van eigen jeugd binnen onze vereniging naar de selectie met de aanvulling van talentvolle spelers uit de regio die passen binnen de cultuur van onze club. Zowel de technische commissie als Roy zien nog volop mogelijkheden om met de huidige selectie en de talentvolle lichtingen die er vanuit de jeugd aan gaan komen stappen te maken met zowel het eerste al tweede heren elftal.

 

Wij zijn dan ook blij om aan te kunnen kondigen dat het contract met Roy verlengd is en kijken uit naar de verdere samenwerking. 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren