Senioren
28 oktober 2019
Verlies van Heren 1
Lees verder...

HVCH en Erp maakten er gisteren een leuke wedstrijd van op sportpark De Braaken. Helaas trok HVCH aan het kortste eind na negentig minuten spelen.

Stijn van de Hurk kreeg de eerste grote kans, maar helaas kwam zijn bal op de paal. Na een half uurtje scoorde Erp wel (0-1) na een foutje van de keeper Mike van Nuland. Vrij snel daarna herstelde HVCH het evenwicht. Yannick van den Berg kopte voorbij de Erpse keeper. Bij rust was de stand terecht 1-1.

Na de rust was het opnieuw een leuke wedstrijd om naar te kijken. Het spel ging ook in de tweede helft op en neer. Erp scoorde echter uit twee penalty's de 1-2 en vervolgens 1-3. HVCH kreeg eveneens één penalty en Stijn van de Hurk wist wel raad met deze kans (2-3). Helaas ging de bal bij een andere kans nogmaals op het houtwerk aan Erpse kant. Bijna nog liep de tegenstander uit naar 2-4, maar gelukkig werd die kans niet door hen benut. De eindstand van de wedstrijd HVCH 1 - Erp 1 na negentig minuten: 2-3.

Ruud Schobbers maakte ook gisteren weer een prachtige sportreportage van de wedstrijd. Kijk gerust eens en krijg in beeld een mooie indruk van de wedstrijd.