Senioren
14 november 2023
Vier nieuwe sponsoren voor HVCH 12
MarVitech, Van Venrooij Tuinen, VM Fijnmetaal en Inpicto zijn de nieuwe shirtsponsors van HVCH 1

HVCH 12 is niet alleen in sportief opzicht bezig aan een mooi seizoen. In de nieuwe shirts mogen ze ook zeker voor de dag komen en dat dankzij de 4 Heesche sponsoren.

 

MarVitech verricht werkzaamheden in de installatiebranche, in de breedste zin van het woord. Voor zowel loodgieterswerk, cv-installaties, sanitair, luchtbehandeling en las- & fitwerkzaamheden ben je bij Marcel aan het juiste adres.

 

Bij Van Venrooij Tuinen kunt u terecht voor het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin en voor het onderhouden en renoveren van uw bestaande tuin. Ze zorgen ervoor dat u gedurende het hele jaar van uw tuin kunt genieten!

 

VM Fijnmetaal: Of het nu gaat om aluminium, roestvast staal, staal en kunststoffen: op hun CNC frees- en draaimachines maken ze er bij VM Fijnmetaal de fijnste mechanische onderdelen van. Van één exemplaar tot volumeproductie.

 

Inpicto: Als ieder detail klopt – van regie en belichting tot geluid en montage – is geen middel zo krachtig als film. Inpicto ís die film. Ze spelen dat spel, prikkelen die zintuigen en ze vertellen dat verhaal. Zo brengen ze uw boodschap tot leven

 

HVCH 12 gaat momenteel trots aan de leiding in de competitie. 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
03 dec.
14:30 uur
HVCH
EVV Echt
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
03 dec.
13:00 uur
FC Tilburg VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes