Algemeen
15 juli 2020
vliegende start voor nieuwe initiatief: De Voetbal BSO
Lees verder...

Wat was het een gewéldige Open Dag voor De Voetbal BSO!

 

Onder heerlijke zomerse omstandigheden speelden afgelopen zaterdag de 34 aanwezige kinderen - naast voetbal - o.a. hockey, basketbal en badminton. Ook maakten zij kennis met boogschieten en boksen. Het leverde mooie plaatjes op!

 

Naast de voetbalvormen maakten zowel kinderen als ouders beter kennis met De Voetbal BSO door de binnenruimte te verkennen. De succesvolle Open Dag, ondersteund door een 7-tal ambassadeurs (o.a. Melanie Bross en HVCH VR1-aanvoerster Anne Leijen), werd afgesloten met een presentatie voor ouders. Ongeveer 2 dagen later hebben wij liefst 11 nieuw inschrijvingen ontvangen waardoor de donderdag bijna vol zit en er op maandag en dinsdag nog slechts 2 plekken beschikbaar zijn. 

Startende (sportieve) BSO's vangen normaliter met circa 10 kinderen verspreid over de week aan. Dat wij nu al bijna 20 inschrijvingen hebben mogen ontvangen is iets waar we stiekem op hoopte, maar wat niet als een reëel doel werd gezien. Hoe meer kinderen zich aanmeldingen, hoe beter we in staat zullen zijn tijdens de activiteiten te differentiëren op leeftijd en voorkeuren.

 

Naast Heesche kinderen schrijven ook kinderen uit  o.a. Oss, Nistelrode en Schaijk zichzelf in. Leuk om te zien! Sommige ouders organiseren zelfs eigenhandig het vervoer om kinderen bij ons aan te laten sluiten. Echt super!

 

We zijn nu drukdoende met de voorbereidingen voor de start op 24 augustus 2020. Ondanks de drukte adviseren wij ouders altijd te informeren naar de mogelijkheden. Bij een wachtlijst van 2 kinderen per dag gaan we onderzoeken of een uitbreiding naar 22 kinderen per dag haalbaar is.

 

Initiatiefnemer Roy de Haan van De Voetbal BSO "Time4Skills" 

 

 

 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
15 nov.
14:30 uur
HVCH
Berghem Sport
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren