Jeugd
14 mei 2023
Voetbalcontract voor de mini's
Lees verder...

De mini’s van voetbalvereniging HVCH waren uitgenodigd om zaterdagochtend 13 mei hun eerste voetbalcontract op te halen. Op deze zonnige ochtend werden zij met hun (groot-)ouders ontvangen op de tribune bij het hoofdveld.

Voorzitter Laurens Gloudemans heette iedereen welkom. Na een korte schets van de vereniging, werd vooral het belang van vrijwilligers voor de vereniging toegelicht. Als laatste werden de trainers van de mini’s bedankt met een groot applaus en een bloemetje.

Daarna kreeg Marc van de Ven, trainer van Heren 1 het woord. Marc vroeg aan de kinderen wie er al doelpunten hadden gemaakt en er gingen vele vingers omhoog. HVCH is enorm blij met deze aanstormende talenten!

Het belangrijkste onderdeel van de ochtend was eindelijk aan de beurt. Om beurten werden de namen van de jonge voetballertjes opgeroepen. Van Jasper Neelen en Guus van de Wijgert , beide spelers bij Heren1, kregen zij het voetbalcontract en een HVCH-sjaal. Met sjaal en contract werden ze gefotografeerd voor de sponsorwand. Alsof ze nu al in de eredivisie voetballen!

De derde helft vond plaats in de kantine. Daar kregen de jonge spelers een tasje gevuld met leuke voetbalgadgets. En natuurlijk ranja met wat lekkers. Er waren veel glunderende kinderen en trotse ouders. Wat een leuke manier om kennis te maken met voetbalvereniging HVCH!


Bijzondere dank voor de diverse sponsoren die deze leuke ochtend mogelijk maakten: Cafetaria Kerkstraat, Club van 50 HVCH, Kamp Promogifts, Macron TechnicalSportswear, Nellen Schoonmaakdienst BV, Panna-magazine, Pannenkoekenhuis Heesch, SNS bank en BVO Top Oss.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zaterdag
25 mei
18:00 uur
HVCH
Best Vooruit
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen