Jeugd
20 mei 2022
Voetbalcontract voor onze mini's
Lees meer...

Alle actieve mini’s van de voetbalvereniging HVCH waren uitgenodigd om zaterdagochtend 14 mei hun voetbalcontract op te halen. Op deze zonnige ochtend werden zij met hun (groot-)ouders ontvangen op de tribune bij het hoofdveld.

Ricco Kokshoorn heette iedereen namens het bestuur welkom. Bij navraag aan de ouders bleek dat sommige ouders HVCH al lang kennen maar dat er ook ouders zijn die HVCH nog helemaal niet kennen. Na een korte schets van de vereniging, 1400 leden en 90 jaar oud werd vooral het belang van vrijwilligers voor de vereniging toegelicht. Als laatste werden de trainers van de mini’s bedankt met een groot applaus en een bloemetje.

Daarna kreeg Roy de Haan, trainer van Heren1 het woord. Natuurlijk vroeg Roy aan de kinderen of zij morgen naar de kampioenswedstrijd van Heren1 komen. Enkele enthousiaste kinderen (en ouders) komen morgen naar de wedstrijd. Op de vraag of zij later ook bij Heren1 willen spelen bleek dat zij later liever bij Ajax, Feyenoord of PSV willen spelen.

Het belangrijkste onderdeel van de ochtend was eindelijk aan de beurt. Om beurten werden de namen van de jonge voetballertjes opgeroepen. Met groot applaus kregen zij het contract, een HVCH-sjaal en een hand van Samuel Eleonora en Roy Vissers (beide spelers bij Heren1) en van Shanna van Kessel (HCVH vrouwen). Met sjaal en contract werden ze gefotografeerd voor de sponsorwand. Alsof ze nu al in de eredivisie voetballen!

De derde helft vond plaats in de kantine. Daar kregen de jonge spelers een tasje met een bidon, toegangskaartje voor de kampioenswedstrijd van HVCH en van de profs van TOP Oss, plus een kortingskaartje voor voetbalkleding van Macron. En natuurlijk ranja met wat lekkers.

Bijzondere dank aan de Club van 50, Sport BSO Time4Skills Heesch en Nellen Schoonmaakdienst BV voor het mogelijk maken van deze leuke ochtend 😊.

 

Foto: Marcel van der Steen

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
04 dec.
14:00 uur
Sportclub Silvolde
HVCH
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren