Algemeen
25 mei 2020
Voorlichting blessurepreventie
Lees verder...

Zowel onze junioren als senioren mogen weer de wei in om lekker te voetballen. Het is fijn om weer aan de gang te gaan met ons favoriete voetbalspelletje. Weer fit worden en werken naar een goede start van het volgende voetbalseizoen (al weten we nog niet precies wanneer we weer wedstrijden mogen spelen). En we moeten daarbij dus niet denken aan het oplopen van een blessure... volle bak er tegen aan is dus niet zo verstandig na zo'n lange periode van minder bewegen en inactiviteit.

 

Op woensdagavond 27 mei 2020 zal onze trouwe sponsor FysioCentrum Heesch daarom een voorlichtingsessie geven over blessurepreventie:

 

"Verantwoord herstarten om blessures te voorkomen".

 

De avond zal via Zoom te volgen zijn van 19.30 uur tot 20.15 uur. We laten via deze site nog even weten vóór woensdagavond hoe je die avond mee kunt doen.

 

De avond is vooral geschikt voor trainers en verzorgers van teams met spelers vanaf 13 jaar. HVCH wil het volgen van deze avond dan ook van harte aanbevelen!! Want of je nu al begonnen bent met trainen of dit pas later oppakt, blessures zijn altijd vervelend en willen we natuurlijk graag voorkomen.

 

De avond zal verzorgd worden door Sjoerd Peters en Jouke Vos (beide fysiotherapeuten bij FysioCentrum Heesch en ook lid van HVCH). Jouke en Sjoerd, alvast bedankt voor jullie bijdrage aan hopelijk een blessurevrije seizoen 2020-2021.

 

Tot woensdagavond allemaal!

Voetbalzaken HVCH

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
21 apr.
14:30 uur
Nemelaer
HVCH
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
21 apr.
12:15 uur
Nooit Gedacht VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen