Senioren
14 oktober 2018
Weer geen punten voor HVCH
Lees hier het wedstrijdverslag van HVCH 1.

In een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende, trok Best Vooruit aan het langste eind. In de eerste helft had HVCH de beste kansen, echter het scoren wil maar niet lukken.

In de tweede helft was het na zes minuten Best Vooruit wat de score opende via een goed opgezette aanval. Acht minuten later stond de 0-2 op het scorebord door een fout in de verdediging van HVCH.

Kort hierna bracht trainer Maarten van Vugt drie nieuwe spelers, waarbij verdediger Tijmen Priem nog de beste indruk maakte. Kopballen van Joris Frunt en Moustafa Seddiqui waren te zacht om de keeper van Best Vooruit te verschalken. Derhalve gingen de 3 punten naar Best.

Spelers en supporters positief blijven want het kwartje zal een keer de goede kant opvallen.