Senioren
1 oktober 2019
Winst voor HVCH Vrouwen 1
Lees verder...

HVCH Vrouwen 1 speelde afgelopen zondag haar tweede competitie wedstrijd tegen OVV’67 Vrouwen 1. De eerste helft was er sprake van een gelijk opgaand duel, met aan beide kanten mogelijkheden om de scoren te openen. De vrouwen van HVCH pakte tactisch het spel snel op, waardoor ze achterin weinig kansen weggaven. Ondanks dat er in de eerste helft weinig kansen weggegeven werden, konden de spitsen van HVCH daarentegen maar moeilijk bereikt worden.

HVCH Vrouwen 1 pakte dit in de tweede helft beter op, en zette dit gelijk om in verschillende kansen. In de 52e minuut werd de scoren dan ook geopend, op aangeven van Bente van de Leijgraaf, legde Ruviënne Crutsen de bal in het net. In de 56e minuut kreeg een speelster van OVV’67 een rode kaart, voor het neerhalen van een doorgebroken speelster. HVCH had moeite om gebruik te maken van deze situatie en vielen terug, wat resulteerde in verschillende scoringskansen voor OVV’67. Even later werden er verschillende wissels toegepast en pakte HVCH de draad weer op. Op aangeven van Danique van Venrooij, scoorde Lynn van Grinsven in de 79e minuut de 2-0 voor HVCH. Waarna HVCH de wedstrijd keurig uitspeelde.