Jeugd
5 september 2019
Zwaluw Jeugd-bekertoernooi
Lees verder

R.K. Sportvereniging H.V.C.H.

 

Beste begeleiding van alle jeugdteams,

 

Vanaf 1 juni 2019 is de digitale inschrijving voor het KNVB Zwaluwen Jeugdbekertoernooi 2019/'20 weer van start gegaan. Jullie team is hier ook voor ingeschreven. Goed om te weten dat het Zwaluwen Jeugdbekertoernooi meer is dan alleen voetbal. Door deelname aan dit toernooi halen jullie teams geld op voor hun leeftijdgenootjes met een beperking.

 

De kosten aan dit toernooi zijn € 1,- per voetballer/ster.

 

Het inschrijfgeld van het Zwaluwen Jeugdbekertoernooi komt namelijk terecht bij de Zwaluwen Jeugd Actie. De helft van dit geld is bestemd voor onderzoek naar spierziekte bij jongeren. De andere helft wordt besteed aan jullie subsidieaanvragen, om deelname van kinderen met een beperking op voetbalverenigingen te verbeteren. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een verbeterde rolstoelingang van het sportpark, maar ook aparte opleidingsmogelijkheden voor G-trainers.

 

H.V.C.H. heeft bijvoorbeeld een lift gekregen in de nieuwe kantine. Maar het geld kan ook worden gebruikt voor materialen als een fel gekleurde bal of gekleurde pionnetjes, voor kinderen met een gezichtsbeperking.

Afgelopen seizoen voetbalden ruim 500.000 jeugdvoetballers het bedrag van € 349.750,- bij elkaar. Een prachtig bedrag, dat we komend seizoen minimaal willen evenaren!

 

De start van de eerste Bekerronde staat gepland in de laatste week van augustus 2019, na alle schoolvakanties en duurt 3 zaterdag na elkaar. Wij willen jullie vragen om elke voetballer/ster € 1,- mee te laten brengen. Dit komt ten goede aan de gehandicapte sporter, zoals hierboven beschreven.

 

Doe dit geld in een enveloppe zet de naam van je team erop en lever het op de tweede of derde zaterdag in september in bij het wedstrijdsecretariaat aan Tonnie de Jong of aan diegene die op dat moment aanwezig is. Misschien zit ik er zelf ook wel.

 

De Zwaluwen Jeugd Actie bestaat al sinds 1960. In de afgelopen 58 jaar hebben meer dan 11 miljoen jeugdvoetballers ruim 6 miljoen euro bij elkaar gevoetbald. Voetbal doen we met en voor elkaar. Wij rekenen op jullie!

 

Sportieve groet,

Joep Vonk

H.V.C.H.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
01 mrt
14:30 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren