De Voetbal BSO

De Voetbal BSO

Sinds augustus 2020 huisvest Sportpark De Braaken een heuse buitenschoolse-opvang: De Voetbal BSO. De BSO is een initiatief van Roy de Haan en hoewel de organisatie los staat van HVCH, maakt de BSO gebruik van de faciliteiten van onze vereniging en zien we mooie kansen voor een win-win-situatie. 

Bij de BSO is naast hoogwaardige opvang namelijk veel aandacht voor veelvuldig, gevarieerd bewegen. Het activiteitenprogramma is afgestemd op de ‘Schijf van 10-beweegvormen’, met veel voetbal maar ook overige sporten. Er zijn dagelijks twee activiteiten in de middag en leuke uitjes in de vakantieperiodes. De BSO werkt met 8 pedagogische uitgangspunten om goede, verantwoorde opvang te garanderen. Al direct vanaf de start is er een grote groep kinderen met veel enthousiasme bij de BSO te vinden, waardoor er hard gewerkt wordt om de groepen uit te kunnen breiden.

 

Wil je meer weten over de BSO, 'waar ieder kind in de basis staat'? Ben je benieuwd naar het team? Of wil je eens een rondleiding aanvragen?

 

Bezoek dan de website www.devoetbalbso.nl of volg ze op Instagram

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen