Algemeen
1 augustus 2020
Trainingsschema 2020-2021
Lees verder...

Eind deze maand gaan de trainingen voor het seizoen 2020-2021 weer van start. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een nieuw trainingsschema. Per team worden jullie door de leiding geïnformeerd wanneer jullie exact gaan beginnen.

 

Vanaf 15 augustus is het sportpark weer standaard geopend. De trainingen voor de niet-selectie teams beginnen in principe weer in de week van 24 augustus (als ook de scholen weer beginnen).

 

Let op: de geldende corona-richtlijnen zullen altijd opgevolgd moeten worden! 

Op dit moment betekent dit dat er wel gebruik gemaakt mag worden van kleedkamers en douches, echter met inachtneming van de afstandsregels en andere voorschriften. Kleed je dus indien mogelijk thuis al om en maak duidelijke afspraken met je team over het gezamenlijk gebruik van de kleedruimtes. Ga bijvoorbeeld in twee groepen gefaseerd naar binnen.

Kom zeker niet trainen (en ook voetballen) als je zelf of iemand in je directe omgeving besmet is of klachten heeft. Ben je verkouden, dan kom je niet. 

Alleen als we samen ons aan de regels houden en goed op elkaar letten, kunnen we besmettingen en vervelende situaties voorkomen.

Houd elkaar scherp, we willen immers toch allemaal gezond blijven en samen kunnen blijven sporten?!

 

Hieronder kun je de volgende bestanden vinden (ook terug te vinden onder de kopjes "senioren" en "jeugd" in het menu van de website):

 

- trainingschema

 

- veldbezetting

 

- kleedkamerbezetting

 

 

Ook is er een schema gemaakt wanneer er door de weersomstandigheden afgelastingen zijn. Dit schema is ook te vinden onder "afgelastingen" in dat geval: 

 

- slecht weer schema 

 

Heel veel voetbalplezier weer!

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
15 nov.
14:30 uur
HVCH
Berghem Sport
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren