Algemeen
15 mei 2018
Uitnodiging Algemene Feestavond
Graag nodigen wij je uit voor de Algemene Feestavond 2018 bij HVCH.

Aan: seniorenleden incl. jeugdleiders en -trainers, A-spelers, clubscheidsrechters, ereleden, jeugd- en algemeen bestuursleden, leden van de vriendenkring, club van 50, stichting promotie H.V.C.H., overige vrijwilligers en partner. (dus geen introducé)

 

Met veel genoegen nodigt het Algemeen Bestuur u en eventuele partner uit voor de Algemene Feestavond 2018 van H.V.C.H. ter afsluiting van het seizoen 2017-2018

 

op ZATERDAG 16 JUNI 2018 vanaf 20.30 uur in de kantine op het sportpark.

 

Tijdens deze avond zullen wij de kampioenen van de seniorenafdeling huldigen, de Frans Verhoeven-trofee en de Antoon van de Wetering-bokaal uitreiken. Ook zullen de sportvrouw en sportman van het afgelopen seizoen bekend worden gemaakt. De feestavond wordt opgeluisterd door een uitstekende DJ en verder is er bij binnenkomst koffie/thee met iets lekkers, de gehele avond vrij drinken en aan het einde nog een hapje te eten.

 

Ook nemen wij deze avond afscheid van Chris Ploegmakers die al sinds 30-06-1975 bestuurslid is en sinds 25-05-2008 voorzitter is van onze vereniging.

 

Onder 18 geen alcohol (er is wel alcoholvrij bier verkrijgbaar). Wij vragen voor dit alles een bijdrage van € 12,50,- p.p. Aanmelden met betaling kan via de elftalleider en aan de bar. 

 

Voor de organisatie is het van belang om uiterlijk 3 juni aan te melden. Dit kan door de strook in te vullen en met de bijdrage af te geven aan de bar of bij de elftalleider. 

 

Wij wensen u een bijzonder gezellige avond toe!!

 

Namens Algemeen Bestuur,
Chris Ploegmakers, voorzitter

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
27 jan
14:30 uur
HVCH 1
Volharding 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren