Fit voor de toekomst
16 februari 2019
BLog 3: De nieuwe bestuursstructuur is voor 90% klaar!
In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan Fit voor de Toekomst. Wij zijn blij dat we jullie kunnen informeren dat de projectgroep is uitgebreid met Ricco Kokshoorn en Joyce Plomp. Ook brengen we jullie graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe organisatiestructuur

Op 19 januari en 9 februari hebben de projectgroep, de kwartiermakers en een aantal direct betrokken leden (Joep Vonk, Robbert Stam en Gerby Maas) het grootste deel van de processen in kaart gebracht en is de nieuwe organisatiestructuur ontworpen. Inmiddels is 90% van de nieuwe bestuursstructuur vastgesteld. Eind februari stellen we de hele structuur definitief vast en gaan we die breed communiceren. In maart organiseren we hiervoor breed toegankelijke informatie sessies waarin we alle kaderleden, vrijwilligers en geïnteresseerde leden informeren over de nieuwe organisatiestructuur. Meer informatie hierover volgt nog. We zullen dan overigens ook de resultaten van het ledentevredenheidsonderzoek presenteren!

 

Nieuwe voorzitter

Zoals bekend is bij iedereen, is HVCH op zoek naar een nieuwe voorzitter. Het profiel van de nieuwe voorzitter is inmiddels opgesteld. Je vindt het hier en ook vind je meer achtergrondinformatie over HVCH. De profielen van de overige vier bestuursleden worden ook opgesteld. Een benoemingscommissie, bestaande uit de beide voorzitters (Harold en Laurens) en Jo en Lex vanuit de projectgroep, zal de gesprekken gaan voeren met diverse kandidaten. Heb je namen van mogelijke kandidaten? Geef ze dan door aan Laurens Gloudemans (voorzitterjeugd@hvch.nl) of Harold van Munster (vicevoorzitter@hvch.nl).

 

"HVCH, dat zijn wij!"

Tegelijkertijd wordt gewerkt aan een aantal bijeenkomsten in april die in het teken staan van onze identiteit en toekomst “HVCH, dat zijn wij !”. Onder leiding van Ricco Kokshoorn wordt in een net gestart team van nu al  17 (!) enthousiaste vrijwilligers uit vele hoeken van de vereniging gewerkt aan de voorbereiding van deze sessies waarin we met zoveel mogelijk leden onze meningen gaan vormen over wat voor soort vereniging we willen zijn en wat daar dan bij hoort. Denk daarbij aan zaken als vrijwilligersbeleid, selectiebeleid, jeugdbeleid, alcoholbeleid maar ook bestuurlijke organisatie en vernieuwing,  normen en waarden én gedrag. Genoeg stof dus voor verdiepende gesprekken. Hier gaan wij jullie allemaal voor uitnodigen, waarbij we naast bestaand kader ook inzetten op het betrekken van veel nieuw bloed (oudere jeugd (12+), jongeren (18-35+) en ouders). We laten ons hierbij inspireren door de uitkomsten van het ledentevredenheidsonderzoek en de diverse eerdere bevindingen van de projectgroep Fit voor de toekomst. Dit wordt vervolgd !!

 

Namens de kwartiermakers, Harold van Munster, Angelo Neelen, Joris Priem, Rob van Aalst en Laurens Gloudemans

En de Projectgroep Fit voor de Toekomst, Ellen Kamp, Joyce Plomp, Ricco Kokshoorn, Jo Wijnen en Lex Frunt

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
26 mei
14:30 uur
Best Vooruit 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren