Jeugd
4 mei 2020
Opstart trainingen vanaf 11 mei
Lees verder

Beste jeugdleden en ouders,

 

Met enthousiasme en vertrouwen gaan we vanaf 11 mei de draad weer oppakken met trainingen voor onze jeugdleden. We volgen nog steeds strikt de richtlijnen van de overheid en van de KNVB. Volg daarom de ontwikkelingen op de HVCH website.

 

Het is duidelijk geworden dat er veel bij komt kijken om weer te starten. Wij rekenen erop dat iedereen de richtlijnen opvolgt en verantwoordelijkheid daarvoor neemt. 

 

In dit document staan alle afspraken waar we ons aan moeten houden om op een veilige en verantwoorde manier onze voetbalactiviteiten te herstarten. Lees dit document met regels en afspraken dan ook goed en houd je er aan. Durf ook anderen aan te spreken als je ziet dat zij de (gedrags-)regels niet goed begrepen hebben of niet naleven. Alleen samen kunnen we hier een succes van maken, maar wij als bestuur van onze vereniging hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken!

 

Goed om te weten: 

  • Zoals bekend kan de jeugd t/m 12 jarigen weer (enigszins) normaal trainen, voor de jeugd t/m JO19 blijft het nog even behelpen;
  • 11 mei starten we in ieder geval in de huidige teamsamenstelling met trainen, bekijk hier het trainingsschema's voor de periode t/m 27 juni;
  • Vanaf 18 mei willen we voor de jeugd t/m 12 (JO13) beginnen met gezamenlijke trainingen per leeftijdscategorie om zo ook een goede teamindeling voor komend jaar te kunnen maken; 
  • Voor de 13-18 jarigen zullen we de trainingsvormen aanpassen zodra de overheidsrichtlijnen dat toestaan;
  • Voor de categorie 12 -18 jarigen (t/m JO 19) zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de nieuwe teamindeling; voorlopig doen we dit met de beschikbare informatie van trainers, coördinatoren en Hoofd Opleidingen. Hopelijk kunnen we later nog selectiemomenten toevoegen, als de Corona-ontwikkelingen dat toelaten. 

Voor nu:  veel plezier met het leukste spel dat er is! Lees de bijlagen over de afspraken en volg de ontwikkelingen op deze site.

 

Joris Priem

Bestuurslid 

 

Bijlagen (PDF-bestanden):

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
donderdag
20 aug.
19:00 uur
ORION 1
HVCH
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren