Algemeen
3 november 2021
Sponsor-overeenkomsten verlengd
Lees verder...

Wat is het fijn dat er weer wedstrijden zijn mét publiek. Echt fijn om te zien dat iedereen weer geniet van het spelletje voetbal. Natuurlijk zijn we ook blij met de goede resultaten tot nu toe, maar als bestuur waren we ook nog met iets anders blij. We zijn heel blij de nieuwe en/of verlengde sponsorovereenkomsten met de volgende sponsoren: 

 

1) Hoofdsponsor Muller Bouw

Als eerste natuurlijk de contractverlenging met onze hoofdsponsor Muller Bouw. Al zes jaar zijn zij onze hoofdsponsor en wederom hebben HVCH en Muller Bouw het contract met twee jaar verlengd.

 

2) Van Bakel Elektro

Daarnaast hebben we Van Bakel Elektro bereidt gevonden om zich als nieuwe rugsponsor op de shirts van HVCH 1 te presenteren. Ontzettend fijn dat Van Bakel Elektro dit oppakt!

 

3) Macron Deurne

De ruimte op de shirts is vrijgekomen omdat onze kledingleverancier Marcron deze af wilde staan. Wel gaven HVCH en Macron Deurne aan hun contract te willen verlengen. Top, want HVCH is blij met de kwaliteit en service die Macron levert!

 

4) Van Munster Recycling

Ook hebben we de Van Munster Recycling in het zonnetje gezet omdat zij al jaren fungeren als hoofdsponsor voor de jeugd. Een goed moment om dit eens even te benadrukken!

 

5) Wetering

Tot slot willen we hier nog noemen de nieuwe hoofdsponsor vrouwenvoetbal binnen onze vereniging: Wetering! Zij waren natuurlijk al goed bekend binnen onze club en als de sponsor van Vrouwen 1, maar nu dus de hoofdsponsor vrouwenvoetbal HVCH! 

 

Wij, als bestuur, zijn ontzettend dankbaar voor deze geweldige hoofdsponsoren. Maar natuurlijk zijn we ook ontzettend blij met al die kleinere sponsoren die één of meerdere teams voorzien van bijvoorbeeld shirts, tassen en zo voort.

 

Voor alle sponsoren geldt dan ook: hartelijk dank voor jullie bijdragen aan onze club!! 

 

Bestuur HVCH

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 dec.
14:00 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren