Jeugd
10 april 2019
Trainers zeggen opnieuw "ja" tegen HVCH
Als TC Jeugd zijn we blij in deze HVCH Clubweek te mogen melden dat veel van onze huidige trainers en of begeleiders ook volgend jaar weer actief zijn voor de Jeugd van HVCH!

Een opsomming van de mensen die alweer JA zeiden tegen een nieuwe seizoen bij HVCH:

 

Bij de JO19-1 is Jan Markus ook volgend jaar weer assistent-trainer en vervult hij een belangrijke rol voor jeugdspelers in de overgang van jeugd naar Senioren. Ook Maarten van Uden is volgend jaar weer actief als verzorger aan de zijlijn bij de JO19-1. Daarnaast is Maarten ook actief verzorgend voor de andere jeugdteams.

 

Ook volgend seizoen traint Jack de Gouw weer de JO19-2. Hierbij wordt hij, zoals in het huidige seizoen, geassisteerd door Özgur Feradov.

 

Mick van Venrooij die dit seizoen terugkeerde als trainer bij HVCH, zal ook komend seizoen trainer zijn bij de JO14-1.

 

Wilco Schrijvers en Stijn van den Hurk gaan volgend seizoen als trainersduo aan de slag met de JO13-1. Zij zullen op het veld worden bijgestaan door Sjef van Laake. Joost Toebast maaktt dit kwartet compleet om alle zaken op de achtergrond te verzorgen.

 

Erik Gloudemans en Wouter van Venrooij gaan volgend jaar samen de JO13-2 trainen. In het huidige seizoen heeft dit team de naam 'JO13-2007-1' maar hiervoor zal volgend seizoen geen gesloten competitie meer zijn.

 

Een aantal van de huidige trainers van de JO10-1 en JO10-2 zullen volgend jaar doorschuiven naar de JO11-1 en JO11-2. Hierdoor worden Marc van den Hurk en Kris van Nistelrooij trainer bij de JO11-1 en Tonnie van den Berg bij de JO11-2.

 

We zijn op dit moment nog zoekende naar een trainer van de JO17-2 en we gaan we aan de slag met assistant-trainers. Ben of ken jij trainers die geïnteresseerd zijn in een trainersfunctie binnen de jeugd van HVCH? Dan komen wij graag met jou in contact! Meld je bij  tcjeugdcoordinator@hvch.nl

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren