Senioren
1 april 2024
Halve finale eindstation voor HVCH VR1
Lees verder…

Helaas strandt HVCH VR1 in het zicht van de finale op bezoek bij RKHBS in Heerlen (alweer de 3de UIT wedstrijd deze beker!). De thuisploeg kwam al na 6 minuten op voorsprong, het duurde even voor de ploeg hiervan herstelde. Na een tijdje kreeg HVCH grip op de wedstrijd en dicteerde deze ook, zonder dat dit echte kansen deed opleveren.

Na rust kwam een ander HVCH het veld op, eentje die controle had over de wedstrijd en ook de tegenstander volledig achterover wist te drukken! Dit resulteerde in wat kleine kansen alvorens Ruviënne de 1-1 maakte in de 60ste minuut. Gesterkt door het herwonnen vertrouwen ging de ploeg op zoek naar de 1-2. Het tegendeel gebeurde; RKHBS counterde, kreeg een gelukkige corner en na een sterke redding van Sanne mocht er alsnog een speelster aanleggen voor de 2-1.
Het laatste kwartier bleef HVCH aandringen, maar helaas mocht de 2-2 niet meer vallen.

Een teleurgesteld HVCH Vr1 zocht de kleedkamer op alvorens wederom een lange busreis te maken.

Komende zondag kan de ploeg alle steun gebruiken wanneer het in de derby aantreden in Nistelrode tegen Prinses Irene (aftrap 12.00 uur).