Senioren
22 april 2024
HVCH VR1 wint terecht van Nooit Gedacht
Lees verder…

Na twee keer eerder (1x beker en 1x competitie) verloren te hebben van Nooit Gedacht, hadden de dames van Heesch zondag iets recht te zetten. Vanaf de eerste minuut was die missie duidelijk en drong een gemotiveerd HVCH aan. Binnen 5 minuten wisten de dames 3 kansen te creëren, maar pas na 13 minuten wist Jamie-Lee (na sterk doorzetten van Noor) het net te laten bollen; 0-1.

Na blijvend aandringen wist Marouschka uit een mooie corner van Kim er na 37 minuten zelfs 0-2 van te maken! Onbezorgd de rust halen zou mooi zijn, helaas faalde dit 1 minuut voor rust toen Nooit Gedacht de 1-2 aantekende.

Na rust bleven de dames rustig voetballen en op zoek naar nog een extra doelpunt. Nooit Gedacht drukte flink op de verdediging van de Heesche vrouwen die bij momenten wat begon te piepen en krakend zonder echte kansen weg te geven. Een kwartier voor tijd maakte Bente na anderhalf jaar blessureleed haar rentree om een aantal minuten later de assist aan te laten tekenen op Lieke die HVCH in veiliger water bracht met de 1-3.

Al met al een prima wedstrijd van de HVCH Vrouwen 1!

Nu even een paar weken rusten om op 12 mei om 11.30 de laatste (thuis)wedstrijd te spelen tegen FC Tilburg.